Maksut

Jäsenmaksu

Jokainen seuran harrastaja on velvollinen maksamaan kerran vuodessa 40€ jäsenmaksun. 

Liittymismaksu

Jokainen seuran uusi harrastaja maksaa aloittaessaan 40€ liittymismaksun. Liittymisvuodelta (kalenterivuosi) ei makseta jäsenmaksua.

Kuukausimaksut

Kuukausimaksu määräytyy joukkueen viikottaisten harjoituskertojen määrän mukaan. 


1 krt/viikko 35€/kk (maksukausi 10kk)

2 krt/viikko 45€/kk (maksukausi 10kk)

3 krt/viikko 55€/kk (maksukausi 11kk)

4 krt/viikko 65€/kk (maksukausi 11kk)

 

Cheer Stars alla toimivien stunt-ryhmien jäsenten tulee maksaa seuran jäsenmaksu 40€  + 1krt/viikko 35€/kk tai 2krt/viikko 45€/kk.

 

Alkeis- ja harrastejoukkueisiin ilmoittautuessa myClubissa kaudelle (5kk), jäsen sitoutuu maksamaan kahden kuukauden kuukausimaksut sekä jäsenmaksun täysimääräisinä, vaikka ei osallistuisi joukkueen toimintaan, lopettaisi harrastamisen keskellä kuukautta tai kesken kauden. Lopetus kuukaudesta kaksi kuukautta eteenpäin maksetaan normaalisti täysimääräisinä. Harrastuksen aloittaessa, kuukausimaksu ja liittymismaksu maksetaan välittömästi liittymiskuukauden aikana täysimääräisinä, tulee mukaan joukkueeseen kuun alussa tai kuun lopussa. Uutena harrastajana lajia voi kokeilla kerran veloituksetta.

Harrastekilpajoukkueeseen ilmoittautuessa sitoudut jäsenmaksuun ja kuukausimaksuihin koko kaudeksi (10kk eli elokuu-toukokuu). Kaikki kauden maksut ja jäsenmaksu maksetaan täysimääräisinä, vaikka kauden lopettaisi kesken ennen kauden päätöstä. Harrastuksen aloittaessa kuukausimaksu ja liittymismaksu maksetaan välittömästi liittymiskuukauden aikana täysimääräisinä, tulee mukaan joukkueeseen kuun alussa tai kuun lopussa.

Edustus- ja SM-tason joukkueisiin ilmoittautuessa sitoudut edustustason kauden (11kk, eli elokuu-kesäkuu) kaikkiin maksuihin. Kauden maksut maksetaan täysimääräisinä, vaikka kauden lopettaisi ennen kauden päätöstä. Harrastuksen aloittaessa, kuukausimaksu ja liittymismaksu maksetaan välittömästi liittymiskuukauden aikana täysimääräisinä, tulee mukaan joukkueeseen kuun alussa tai kuun lopussa.

 

Cheer Stars ry on siirtänyt vuonna 2020 seuramme laskujen eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle.
Laskut löytyvät normaaliin tapaan myClub-tililtä ja ilmoittamastasi sähköpostista.
Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä laskutuspalvelun puhelinnumeroon 02 4808 8020 tai sähköpostitse fsf.asiakaspalvelu@visma.com.

Mikäli olette vastaanottaneet virheellisen laskun, olkaa yhteydessä seuratyöntekijään jasmin(at)cheerstars.fi ennen laskun eräpäivää.

Cheer Stars laskuttaa jäseniään myClubiin asetettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu tarkemmin seuran toimintaa ja maksuihin jäsenoppaassamme. Löydät sen sivun alaosasta.

 

Lisenssit ja vakuutukset

Cheerleadingin kattava lisenssi tai vakuutus on pakollinen kaikille seuran harrastajille. 

Kilpajoukkueen jäsenillä on oltava kilpailulisenssi ja vakuutus tai vakuutukseton lisenssi, jos urheilijalla on oman vakuutusyhtiön cheerleadingin kattava vakuutus. A-, B- ja C-lisensseihin sisältyy tapaturmavakuutus ja lisenssi määräytyy syntymävuoden mukaan.

Harrastejoukkueen jäsenillä harrastevakuutus tai oman vakuutusyhtiön cheerleadingin kattava vakuutus riittää. Kaikki edellä mainitut lisenssit vakuutuksetonta lisenssiä lukuunottamatta sisältävät tapaturmavakuutuksen.

Ohjeet lisenssin/vakuutuksen ostoon löydät täältä.

 

Kauden 2022-23 kilpailumatkojen hinnat:

• Kilpailumatkan hinta 100/kilpailija, kilpailumatkalla ei yövytä

• Kilpailumatkan hinta 180/kilpailija, kilpailu vaatii yhden yön yöpymisen

• Kilpailumatkan hinta 255/kilpailija, kilpailu vaatii kahden yön yöpymisen

Hinnat koskevat vain joukkueita, jotka lähtevät kilpailuihin. Kilpailumaksua ei voida palauttaa ilman lääkärintodistusta.

 

Muut maksut 

Muita mahdollisia maksuja ovat kilpailu- ja leirimaksut sekä joukkueiden sisäiset vaate- ja varustemaksut.

 

Lopettaminen

Ilmoita lopettamisesta aina ensimmäisenä joukkueen valmentajille. Tämän lisäksi ilmoitathan lopetuksesta sähköpostitse laskutuksesta vastaavalle seuratyöntekijälle osoitteseen jasmin(at)cheerstars.fi. Ilman kirjallista lopetusilmoitusta laskutus jatkuu normaalisti. Ennen lopetuspäätöstä, olethan tutustunut laskutusehtoihin jäsenoppaassa. Harrastusmaksuja ei voida palauttaa ilman lääkärintodistusta.

 

PDF-tiedostoCHEER STARS JÄSENOPAS .pdf (621 kB)
Jäsenoppaassa on kaikki tarvittava tieto seuran toiminnasta, maksuista, hallinnosta, joukkueista ja harjoittelusta.
PDF-tiedostoCheer Stars ry, verkkolaskutusosoite.pdf (116 kB)
Cheer Stars ry, laskutusosoitteemme on muuttunut 1.8.2022