Viikkotiedote vko35

31.8.2020

Tiedotteen aiheet: Seuravaatepäivä 7.9. ja stunttiklinikka.

Seura järjestää koko jäsenistölle yhteisen seuravaatepäivän maanantaina 7.9. Oheisharjoittelukeskuksella klo 17-19.

Seuravaatepäivänä on mahdollisuus tulla tilaamaan seuravaatteita. Iltaan tulee mukaan Wildcheer, joka tuo mukanaan sovituskappaleet heidän tuotteistaan.

Seuravaatepäivänä tilattavissa olevat tuotteet, joihin tulee painatuksella seuran logo:

  • College 
  • T-paita 
  • Tuulipuku 

Lisäksi sovitukseen ja tilattavaksi tulee:

  • Cheer-kengät 
  • Tanssin joukkuevaatteet (legginsit ja collegetakki). Tanssijoukkueiden tuotteita voit tilata tanssijana nykyisillä tutuilla painatuksilla, esimerkiksi jos joukkueesi on vaihtunut. 

Tilaus tapahtuu vain ja ainoastaan myClubin verkkokaupan kautta. Tilauksia ei oteta vastaan paikan päällä. Mikäli haluat maksaa tilauksen suoraan, onnistuu se kortilla paikan päällä. Tässäkin tapauksessa teethän tilauksen ensin verkkokaupan kautta. Tilausohjeet liitteenä. Tilauksen tekoon saa apua myös paikan päällä

Sovitus mahdollisuus on ainoastaan tuolloin 7.9. Seuravaatteet ovat myynnissä verkkokaupassa to 10.9. asti.

Paikan päällä on myynnissä myös meidän omat motisukat. 12€/kpl ja 30€/3kpl, tule ostamaan omasi! Maksu kortilla. Sukat on myös tilattavissa verkkokaupasta seuravaatepäivään asti ja noudettavissa tuolloin paikan päältä. Jos sinulla on edelleen noutamatta kevään seuravaatepäivänä tilattuja vaatteita tai jälkeen päin tilattuja sukkia, noudathan nämä tuolloin 7.9. Ota mukaan tosite maksusta.

Tulkaa rohkeasti paikan päälle!
Lisätietoja tapahtumasihteeri@cheerstars.fi


Seuran uusi stuntti- ja akroklinikka on aloittanut toimintansa. Klinikalla harjoitellaan stuntti level 4-6 taitoja sekä akrobatiaa.

Stunttiklinikka on maanantaisin ja torstaisin klo 19-21 oheisharjoittelukeskuksella. Mukaan voi tulla -05 syntyneet ja vanhemmat!
Voit tulla yksin tai oman stunttiryhmäsi kanssa.

Klinikalle ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta ja käynti ei sido mihinkään. Kertamaksu on 5€/hlö. Klinikka on vain seuran jäsenille.
Seuran ulkopuolisena on mahdollista osallistua klinikalle, mikäli maksaa jäsenmaksun (40€) ja ulkopuolisena on myös mahdollisuus tulla kokeilemaan kerran maksutta.

Jos siis tekisi mieli käydä aina välillä stunttailemassa tai haluat omien harjoituksien ohella kehittää omaa osaamistasi, on klinikka sinun paikkasi!
Jokaiselle kerralle on suunniteltu ohjelma ja valmentajina toimivat seuran pitkäaikaiset valmentajat Saara ja Emilia.

Lisätietoja cheervalmennuspäällikkö@cheerstars.fi.