Miten mukaan?

Ohjeet myClubin käyttöönottoon

PDF-tiedostoMyClub ohje.pdf (50 kB)
Ohjeet MyClubiin liittymiseen, kirjautumiseen ja ongelmatilanteisiin
PDF-tiedostoMyClub guide.pdf (22 kB)
MyClub guide in english

Ilmoittautuminen 

Harrastejoukkueisiin otetaan uusia harrastajia ympäri vuoden, elleivät joukkueet ole täynnä. Näet vapaat paikat kun ilmoittaudut myClubissa. Mikäli joukkue on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Joukkueisiin ilmoittautumisiin pääset tästä. (Avautuu 1.7.)

Yllä olevasta liitteestä löydät myClub-ohjeistuksen, josta löytyvät ohjeet harrastajaksi rekisteröitymiseen. Kilpaileviin joukkueisiin haetaan kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä joukkuevalintatilaisuuksissa. Tarkistathan ennen ilmoittautumista joukkueen ikärajat. Tarvittaessa ota yhteyttä joukkueen valmentajiin, jos sinulla on kysyttävää joukkueesta tai lajista. Sähköpostit ja ikävaatimukset löydät Joukkueet -osiosta. Tutustu jäsenoppaaseen, sisältää tietoa maksuista ja seuratoiminnasta (sivun alaosa).

Harrastusta voi käydä kokeilemassa yhden kerran veloituksetta. 

Ilmoittaudu mukaan alkeisjoukkueisiin syyskaudelle. Ilmoittautuminen avautuu kesällä 2022. 

Kurkista vielä ohjeet ensimmäisiin cheerleadingtreeneihin tästä.

Lopettaminen

Ilmoita lopettamisesta aina ensimmäisenä joukkueen valmentajille viestillä tai sähköpostitse, tämän lisäksi ilmoitathan lopetuksesta sähköpostitse seuratyöntekijälle osoitteseen jasmin(at)cheerstars.fi. Ilman kirjallista lopetusilmoitusta laskutus jatkuu normaalisti. Olethan tutustunut ennen lopetuspäätöstä laskutusehtoihin jäsenoppaassa.

Toivomme että lopettaneet urheilijat täyttävät lyhyen palautekyselyn: https://forms.gle/97G6vpsGdsZqbT9Z8

Vaatimukset

Harrastejoukkueeseen tullessa ei tarvitse osata mitään, sillä kaikki opetellaan harjoituksissa alusta asti. Aikaisemmat urheiluharrastukset ovat aina eduksi, mutta uuden harrastajan tärkein ominaisuus on kuitenkin iloinen ja reipas mieli, sekä halu oppia uutta. Harrastejoukkueista on mahdollisuus pyrkiä kahdesti vuodessa kilpajoukkueisiin, joissa harjoitusmäärät ja tavoitteet kasvavat. Tämä ei ole kuitenkaan pakollista, vaan harrastusta voi jatkaa harrasteryhmissä.

Harjoitukset

Harjoitusten määrä riippuu iästä sekä joukkueen tasosta. Harrastejoukkueet harjoittelevat yleensä 1-2x/vko ja kilpajoukkueet 3-4x/vko. Joukkueet-osiosta löydät jokaisen joukkueen viikottaisen harjoitusmäärän. 

Maksut

Tutustuthan tarkasti seuran maksuihin ja seuran jäsenoppaaseen. Maksut-osio ja jäsenopas löytyvät täältä.

Tiedotus

Seuran tiedotus tapahtuu sähköisesti, minkä vuoksi on tärkeää, että myClubissa on sellainen sähköpostiosoite, jota luetaan aktiivisesti. Sähköpostin lisäksi osa tiedotuksesta tapahtuu nettisivuillamme, Facebookissa sekä joukkueiden sisäisiä tiedotuskanavia, kuten Whatsapp-ryhmiä pitkin.