Miten mukaan?

Ohjeet myClubin käyttöönottoon

PDF-tiedostomyClub ohjeistus.pdf (319 kB)

Ilmoittautuminen 

Harrastejoukkueisiin otetaan uusia harrastajia yleensä ympäri vuoden, elleivät joukkueet ole täynnä. Paikkoja joukkueisiin voit tiedustella joukkueiden sivuilla näkyvästä sähköpostiosoitteesta.

Joukkueisiin ilmoittautumisiin pääset tästä. Tarkistathan ennen ilmoittautumista joukkueen ikävaatimukset. Tarvittaessa ota yhteyttä joukkueen valmentajiin, jos sinulla on kysyttävää joukkueesta tai lajista. Sähköpostit ja ikävaatimukset löydät Joukkueet -osiosta. Harrastusta voi käydä kokeilemassa yhden kerran veloituksetta. 

Ilmoittaudu mukaan kevätkaudelle 2021 tästä.

Yllä olevasta liitteestä löydät myClub-ohjeistuksen, josta löytyvät ohjeet harrastajaksi rekisteröitymiseen.

 

Vaatimukset

Alussa ei tarvitse osata mitään, sillä kaikki opetellaan harjoituksissa alusta asti. Aikaisemmat urheiluharrastukset ovat aina eduksi, mutta uuden harrastajan tärkein ominaisuus on kuitenkin iloinen ja reipas mieli sekä halu oppia uutta. Harrastejoukkueista on mahdollisuus pyrkiä vuoden vaihteessa kilpajoukkueisiin, joissa harjoitusmäärät ja tavoitteet kasvavat.

 

Harjoitukset

Harjoitusten määrä riippuu iästä sekä joukkueen tasosta. Harrastejoukkueet harjoittelevat yleensä 1-2x/vko ja kilpajoukkueet 3-4x/vko. Joukkueet-osiosta löydät jokaisen joukkueen viikottaisen harjoitusmäärän. Tarkemmat treenipäivät- ja ajat saat joukkueen valmentajilta.

 

Maksut

Maksut-osio löytyy täältä.

 

Tiedotus

Seuran tiedotus tapahtuu sähköisesti, minkä vuoksi on tärkeää, että seuralle ilmoitetaan sellainen sähköpostiosoite, jota luetaan aktiivisesti. Sähköpostin lisäksi osa tiedotuksesta tapahtuu nettisivuillamme, Facebookissa sekä joukkueiden sisäisiä tiedotuskanavia, kuten Whatsapp-ryhmiä pitkin.

 

Kurkista vielä ohjeet ensimmäisiin cheerleadingtreeneihin tästä.