Miten mukaan?

Harrastajan tietolomake

MS Word -tiedostoHarrastajan tietolomake.docx (12 kB)


Ilmoittautuminen

Alkeisjoukkueisiin otetaan uusia harrastajia yleensä ympäri vuoden, elleivät joukkueet ole täynnä. Tällä hetkellä seuraavat joukkueet ovat kiinnostuneita ottamaan uusia jäseniä sisään.

Sparkling

Brave

Majestic

Divine (tanssi)

Glorious (tanssi)

Glamorous (tanssi)

Fancy (tanssi)

 

Huom! Tarkistathan ensin joukkueiden ikävaatimukset, ennen kuin otat yhteyttä valmentajiin. Sähköpostit ja ikävaatimukset löydät Joukkueet -osiosta.

Kun tulet ensimmäisiin harjoituksiisi ota mukaan tulostettu ja täytetty Harrastajan tietolomake mukaasi. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit pyytää lomakkeen myös valmentajalta.

Vaatimukset

 

Alussa ei tarvitse osata mitään, sillä kaikki opetellaan harjoituksissa alusta asti. Aikaisemmat urheiluharrastukset ovat aina eduksi, mutta uuden harrastajan tärkein ominaisuus on kuitenkin iloinen ja reipas mieli sekä halu oppia uutta. Cheerleadingin puolella alkeisjoukkueista on mahdollisuus pyrkiä vuoden vaihteessa kilpajoukkueisiin, joissa harjoitusmäärät ja tavoitteet kasvavat.

Harjoitukset

Harjoitusten määrä riippuu iästä sekä tasosta, mutta alkeisjoukkueet harjoittelevat yleensä 1-2 krt/vko. Joukkueet -osiosta löydät jokaisen joukkueen viikottaisen harjoitusmäärän, tarkemmat treenipäivät- ja ajat saat valmentajilta.

Maksut

Maksut-osio löytyy täältä.

Tiedotus

Seuran tiedotus tapahtuu sähköisesti, jonka takia on tärkeää, että harrastajien huoltajat antavat valmentajille sellaisen sähköpostin, jota luetaan aktiivisesti. Sähköpostin lisäksi osa tiedotuksesta tapahtuu nettisivuillamme, Facebookissa sekä joukkueiden sisäistä tiedotuskanavaa pitkin.

Kysyttävää?

Jos sinulla on yleistä kysyttävää harrastuksen aloittamisesta, olethan ensisijaisesti yhteydessä seuramme vastuuvalmentajaan, valmennuspäällikköön tai toiminnanjohtajaan. Sähköpostit löydät Yhteystiedot -osiosta.