Miten mukaan?

Ohjeet myClubin käyttöönottoon

PDF-tiedostoMyClub ohje.pdf (50 kB)
Ohjeet MyClubiin liittymiseen, kirjautumiseen ja ongelmatilanteisiin
PDF-tiedostoMyClub guide.pdf (22 kB)
MyClub guide in english
PDF-tiedostoCHEER STARS JÄSENOPAS 2023.pdf (788 kB)
Jäsenoppaassa on kaikki tarvittava tieto seuran toiminnasta, maksuista, hallinnosta, joukkueista ja harjoittelusta.

Ilmoittautuminen 

Harrastejoukkueisiin otetaan uusia harrastajia ympäri vuoden, elleivät joukkueet ole täynnä. Näet vapaat paikat kun ilmoittaudut myClubissa. Mikäli joukkue on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. MyClubissa näet myös joukkueiden harjoitusajat. Kaikki joukkueemme harjoittelevat Kuopion Oheisharjoittelukeskuksella.

Joukkueiden ilmoittautumiseen pääset tästä

Oikealla olevasta liitteestä löydät myClub-ohjeistuksen, josta löytyvät ohjeet harrastajaksi rekisteröitymiseen. Kilpaileviin joukkueisiin haetaan kerran vuodessa järjestettävissä joukkuevalintatilaisuuksissa. Tarkistathan ennen ilmoittautumista joukkueen ikärajat. Tarvittaessa ota yhteyttä joukkueen valmentajiin, jos sinulla on kysyttävää joukkueesta tai lajista. Sähköpostit ja ikävaatimukset löydät Joukkueet -osiosta. Tutustu jäsenoppaaseen, sisältää tietoa maksuista ja seuratoiminnasta (sivun alaosa).

Harrastusta voi käydä kokeilemassa yhden kerran veloituksetta. 

Kurkista vielä ohjeet ensimmäisiin treeneihin tästä.

 

Lopettaminen

Ilmoita lopettamisesta aina ensimmäisenä joukkueen valmentajille viestillä, tämän lisäksi ilmoitathan lopetuksesta sähköpostitse laskutuksesta vastaavalle  osoitteseen tiinamari(at)cheerstars.fi. Ilman kirjallista lopetusilmoitusta laskutus jatkuu normaalisti. Ennen lopetuspäätöstä, olethan tutustunut laskutusehtoihin Jäsenoppaassa.

Vaatimukset

Harrastejoukkueeseen tullessa ei tarvitse osata mitään, sillä kaikki opetellaan harjoituksissa alusta asti. Aikaisemmat urheiluharrastukset ovat aina eduksi, mutta uuden harrastajan tärkein ominaisuus on kuitenkin iloinen ja reipas mieli, sekä halu oppia uutta. Harrastejoukkueista on mahdollisuus pyrkiä kerran vuodessa kilpajoukkueisiin, joissa harjoitusmäärät ja tavoitteet kasvavat. Tämä ei ole kuitenkaan pakollista, vaan harrastusta voi jatkaa harrasteryhmissä.

Harjoitukset

Harjoitusten määrä riippuu iästä sekä joukkueen tasosta. Harrastejoukkueet harjoittelevat yleensä 1-2x/vko ja kilpajoukkueet 2-4x/vko. Joukkueet-osiosta löydät jokaisen joukkueen viikottaisen harjoitusmäärän. 

Maksut

Tutustuthan tarkasti seuran maksuihin ja seuran jäsenoppaaseen. Maksut-osio löytyy täältä.

Tiedotus

Seuran tiedotus tapahtuu sähköisesti, minkä vuoksi on tärkeää, että myClubissa on sellainen sähköpostiosoite, jota luetaan aktiivisesti. Sähköpostin lisäksi osa tiedotuksesta tapahtuu nettisivuillamme, Facebookissa, Instagramissa sekä joukkueiden sisäisiä tiedotuskanavia, kuten Whatsapp-ryhmiä pitkin.


Kysy lisää joukkueista ja ilmoittautumisesta info(at)cheerstars.fi